De services die wij aanbieden...

hebben wij zorgvuldig samengesteld, zodat we het totaalplaatje kunnen bieden. Naast het feit dat wij als sparringpartner en adviseur optreden, ben je bij ons aan het juiste adres als het gaat om:

√    werving en selectie van HQ-talent in de retail, e-tail én wholesale.
√    leveren van tijdelijk personeel op detacheringbasis.
√    competentietesten en/of assessments. 
√    leveren van vast- en flexibel shoptalent.

MATCH FOR TALENT; WERVING EN SELECTIE VAN HQTALENT.

Zodra je op zoek bent naar een nieuwe vaste HQ-professional, zag je de vacature liever gisteren al vervuld. Maar waar begin je? Het liefst besteed je het vinden van de medewerker uit, zodat jij zelf kunt focussen op jouw business. Maar wel zó, dat je wordt ontzorgd. Dan ben je bij HQtalent aan het juiste adres. Wij nemen het volledige werving- en selectieproces uit handen en stellen zo snel mogelijk een selectie van best passende kandidaten aan je voor. Zo bespaar je tijd, maar heb je maximaal resultaat. Hebben we een match gevonden? Dan treedt de kandidaat direct bij jou in dienst.

Wij werken op basis van no cure, no pay. Er zijn alleen kosten aan deze dienst verbonden, indien wij de juiste kandidaat geleverd hebben.

COMPETENTIETESTEN VAN HQTALENT.

Naast een goede match op papier en in DNA, voegen we ook competentietesten toe aan de procedure. Dit werkt ondersteunend en bevestigend aan de match. Wij werken hierin samen met een aantal gespecialiseerde clubs, die precies weten welke test het beste aansluit bij welke rol.

DETACHERING VAN HQTALENT.

Tijdelijke HQ-versterking nodig? Omdat er een groot project aankomt, of omdat een medewerker tijdelijk afwezig is i.v.m. zwangerschapsverlof? Naast het feit dat wij deze medewerker voor jou kunnen vinden, nemen wij ook het werkgeverschap op ons. Dit in de vorm van detachering. Kortom, het complete plaatje. Je bent binnen no-time voorzien van de juiste tijdelijke versterking, zonder alle rompslomp.

SHOPTALENT, VAST OF FLEXIBEL.

HQtalent is voortgekomen uit de groeidrang van Shoptalent. Shoptalent is dé expert als het gaat om de bemiddeling van retailtalent. Vast en op detacheringbasis (Shoptalent Flex). In de food, non-food en fashion. En voor rollen op diverse niveaus. Van verkoopmedewerker tot filiaalmanager of van floormanager tot retailmanager.

Interesse of vragen over de bovenstaande diensten? Neem contact met ons op.
HQtalent

Snel, dynamisch, ervaren, échte beloftes, transparant en een échte matchmaker. Dát is precies wie HQtalent is en waar al onze medewerkers voor staan en gaan. Iedere HQ-matchmaker kent de wereld van retail, e-tail en wholesale door en door. Daardoor weten wij wat er speelt en snappen we dat snelheid key is in deze wereld.

Onze klanten