Tijdelijke versterking of vervanging in een HQ-functie; kies voor detachering

Een groot project op komst, of een manager die een sabbatical neemt, of een andere manager die met zwangerschapsverlof gaat. Hele gewone zaken, die in ieder bedrijf voor kunnen komen en leiden tot de vraag naar een tijdelijke medewerker. Maar wel de juiste medewerker. Die past binnen de functie én de organisatie. Kies dan voor detachering via HQtalent. Niet alleen regelen wij alles rondom het werkgeverschap, ook vinden wij die ene medewerker, waardoor je als organisatie volledig ontzorgd bent. Direct onze hulp nodig? Neem nu contact met ons op.

VOOR WIE.

Of je nu een visual-merchandisingmanager, HR-manager, salesdirector, buyer, social media-expert, exportmanager of financemanager zoekt. Of een webdesigner, IT-manager, businessanalist of supplychainmanager, dat maakt voor ons geen verschil. En of dit nu in een retail-, e-tail- of wholesale-organisatie moet zijn, dat maakt niets uit. Wij matchen HQ-talent aan de juiste organisatie en vice versa, kortom match for talent.

DETACHERING VIA HQTALENT; SNEL EN EFFECTIEF.

Zodra je weet dat het project eraan zit te komen of die ene medewerker tijdelijk vertrekt, raakt alles in een stroomversnelling. De juiste vervanging moet gevonden worden en het liefst ook al ingewerkt zijn voordat hij/zij de rol moet overnemen. Snelheid is absoluut een must. Wij gaan daarom ook snel en effectief te werk.

We hanteren onze standaard werkwijze in stroomversnelling en stellen zo snel mogelijk de best passende kandidaten aan je voor. Nadat jullie kennis gemaakt hebben, kan de kandidaat op korte termijn aan de slag.

HET DETACHERINGCONTRACT; VOLLEDIGE ONTZORGING.

Zodra de juiste match gemaakt is, regelen wij de rest. Je kiest immers voor detachering en dus flexibiliteit en ontzorging in het werkgeverschap.

HQTALENT; MATCH FOR TALENT.

Heb je behoefte aan een tijdelijk HQ-talent? Neem contact met ons op, zodat wij zo snel mogelijk voor je aan de slag kunnen gaan.
HQtalent

Snel, dynamisch, ervaren, échte beloftes, transparant en een échte matchmaker. Dát is precies wie HQtalent is en waar al onze medewerkers voor staan en gaan. Iedere HQ-matchmaker kent de wereld van retail, e-tail en wholesale door en door. Daardoor weten wij wat er speelt en snappen we dat snelheid key is in deze wereld.

Onze klanten