Een nieuwe baan in de retail, e-tail of wholesale: wij zijn jouw matchmaker

In de sales, e-commerce, fashion, food, non-food of wholesale. Als buyer, accountmanager, HR-professional, logistiek manager, marketing professional, export manager of in een andere HQ-functie. HQtalent is jouw matchmaker als het gaat om het vinden van een nieuwe carrièrestap als HQ-professional.

MATCH FOR TALENT: ALTIJD PERSOONLIJK.

Je oriënteert je op een nieuwe baan en bent op zoek naar the perfect fit. Een weloverwogen stap die haarfijn aansluit bij jouw toekomstperspectief. Omdat wij ons willen inleven in jou, gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Samen vinden we het antwoord op vragen als: Welke organisatie sluit het beste aan bij wat je zoekt? Waar sta je op jouw carrièreladder? Maar nog belangrijker, waar wil je naartoe? Ook brengen we in kaart:

    wie je bent.
    wat je precies zoekt. 
    waar jouw kwaliteiten liggen. 
    waar je energie van krijgt. 
    waarom de ene werkgever beter bij jou aansluit dan een ander.

Zodra we jouw carrièrebehoeften in kaart gebracht hebben, matchen wij deze met onze kennis van de organisaties met wie wij samenwerken. Door onze nauwe samenwerking met deze organisaties weten wij precies wat er speelt en of jij hier bij past. Kortom, we gaan alleen voor the perfect fit.

DE VOLGENDE STAP IN JOUW HQ-CARRIÈRE: WIJ ZIJN JOUW PARTNER.

Omdat wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen, weet je altijd wat je aan ons hebt. Eerlijk, open, transparant en vooral snel.

Klaar voor the next step? In de retail, e-tail of wholesale. Als inkoper, salesmanager, HR-manager, export manager, marketing professional, export manager of in een andere HQ-functie. Check direct of jouw HQ-vacature online staat. Mocht de ideale HQ-vacature er (nog) niet tussen staan, schrijf je dan in. Op het moment dat wij een passende vacature hebben, nemen we contact met je op. Daarnaast kun je onze website in de gaten houden voor de meest actuele vacatures.
HQtalent

Snel, dynamisch, ervaren, échte beloftes, transparant en een échte matchmaker. Dát is precies wie HQtalent is en waar al onze medewerkers voor staan en gaan. Iedere HQ-matchmaker kent de wereld van retail, e-tail en wholesale door en door. Daardoor weten wij wat er speelt en snappen we dat snelheid key is in deze wereld.

Onze klanten