De nieuwe stap in jouw retail-, e-tail- of wholesalecarrière vind je samen met HQtalent

Als HQ-talent is het tijd voor een nieuwe stap op jouw carrièreladder. Een stap die aansluit bij waar jij nu staat. Jouw behoeften en wensen. Maar vooral bij jou als mens. HQtalent helpt jou hierbij als gedegen carrièreadviseur. Doordat wij zelf uit het speelveld komen, weten wij waar je tegenaan kunt lopen. Maar ook wat de opties zijn en eventuele juiste vervolgstappen. En of dat nu in de retail, e-tail of wholesale is. In een finance-, marketing-, HR- of bijvoorbeeld een logistieke rol, dat maakt voor ons geen verschil. Bovendien hebben wij naast het aanbod van vaste banen ook geregeld tijdelijke banen waar we het juiste talent voor zoeken.

MATCH FOR TALENT; SAMEN VINDEN WE DE JUISTE CARRIÈRESTAP.

Of je nu zoekende bent naar de juiste stap of al precies weet wat je wilt maakt geen verschil. Jij staat als kandidaat in het middelpunt en wij servicen jou daar waar nodig. Van een stuk carrièreadvies en coaching tot de begeleiding bij het sollicitatieproces. Wij werken altijd op een persoonlijke manier. We willen jou leren kennen en weten waar je staat. Om te onderzoeken waar jouw profiel en DNA het beste tot zijn recht komen, brengen we in kaart: 

    wie je bent. 
    waar je staat in jouw carrière en waar je heen wilt. 
    waar jouw sterke punten liggen. 
    waar je energie van krijgt. 
    wat voor type organisatie aansluit bij jou.

Deze onderdelen matchen we vervolgens met onze huidige opdrachtgevers. We brengen in kaart bij welke organisatie jouw profiel precies aansluit en of er al een openstaande vacature is. Is dat het geval? Dan stellen we jou daar direct voor. Is dit niet het geval? Dan benaderen wij jou direct, zodra we wel een optie voor je hebben.

ZET JOUW VOLGENDE HQ-CARRIÈRESTAP SAMEN MET HQTALENT.

Bekijk bij ons actuele vacatureaanbod of wij al een passende HQ-vacature voor je in bemiddeling hebben. Mocht de perfect fit er nog niet tussen staan, dan kun je je inschrijven. Op het moment dat wij een passende vacature hebben, nemen we contact met je op. Daarnaast kun je onze website in de gaten houden voor de meest actuele vacatures.