HQtalent; een echte wervingspartner voor jouw organisatie

Kwalitatief, snel, ervaren en dynamisch. 4 kernwoorden die HQtalent omschrijven. Wij begrijpen als geen ander dat, zodra er een positie openstaat binnen jouw organisatie, deze positie zo snel mogelijk ingevuld moet zijn. Precies dat is waar wij als organisatie altijd voor gaan: het zo snel mogelijk leveren van de allerbeste kandidaat voor de openstaande positie. En of dat nu gaat om een buyer, retailmanager, centrummanager, accountmanager, salesmanager, HR-professional, logistiek manager, marketingprofessional of een andere HQ-functie, maakt voor ons geen verschil. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de markt en de professionals.

WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN DOEN WAT WE ZEGGEN.

Geen loze beloftes, geen onhaalbare doelstellingen en al helemaal geen onwaarheden. Wij zeggen altijd wat we doen en doen precies datgene wat we zeggen en beloven. Transparantie staat in onze werkwijze voorop en in de afspraken die we met jullie maken. We gaan immers voor de langetermijnrelatie met al onze opdrachtgevers.

HQTALENT; ONZE KERNWAARDEN.

Onze organisatie is gebouwd op een viertal kernwaarden:

  • Inleven; we willen weten wat er speelt in een organisatie, zodat we precies weten waar de behoefte ligt. 
  • Vertrouwen; wederzijds vertrouwen is een must om te bouwen aan een goede samenwerking. 
  • Verbinden; wij willen het juiste talent verbinden aan de juiste organisatie en tegelijkertijd verbinden wij ons aan jullie als een wervingsverlengstuk van jullie organisatie. 
  • Matchen; naast het matchen van vereisten, matchen wij ook op DNA. We zeggen ook wel eens: HQtalent = match for talent.

Alles wat we doen, doen we volgens onze kernwaarden. Zie HQtalent als het verlengstuk van jouw organisatie. We zijn een sparringpartner voor jullie, we willen een relatie met jullie opbouwen. Willen weten waar jullie nu staan als organisatie en waar jullie naartoe werken. Alleen op die manier kunnen wij het juiste talent matchen met de organisatie.

JOUW NIEUWE HQTALENT; OP ONS KUN JE BOUWEN.

Of je nu actief bent in de sales, e-commerce, fashion, wholesale of non-food. En of je versterking zoekt in de vorm van een centrummanager, retailmanager, salesmanager, exportmanager, categorymanager, marketingprofessional, HR-professional, buyer of een andere high quality professional. HQtalent vindt jouw nieuwe medewerker snel, kwalitatief en gericht op de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij z.s.m. kennis kunnen maken en we voor jou aan de slag kunnen gaan.
HQtalent

Snel, dynamisch, ervaren, échte beloftes, transparant en een échte matchmaker. Dát is precies wie HQtalent is en waar al onze medewerkers voor staan en gaan. Iedere HQ-matchmaker kent de wereld van retail, e-tail en wholesale door en door. Daardoor weten wij wat er speelt en snappen we dat snelheid key is in deze wereld.

Onze klanten